15 Aralık 2010 Çarşamba

GÜNÜN OLAYI

Günün olayı

Kızılören den Berber Mahmut AKKOÇ gelmişti. Önce selam sonra kelam hesabı hoş geldin dedik konuştuk. Mahmut Abi hoş sohbet, girişken birisi. Bizleri bilgilendirmek için yeni bir hatırasını anlattı. Dedi ki.
Geçen gün yeğenim cep telefonunu tuvalete düşürmüş. Duydum hemen koştum baktım ki cep telefonunu yıkamış, pencerenin yanına koyacakmış. Cep telefonunu yeğenimden aldım.
Yarım kilo pirincin içine/ortasına gömdüm. Bir hafta sonra çıkardım bastık düğmesine şak çalıştı. Pirinç telefondaki nemi çekmiş. Pahalı cep telefonumuzu böylece kurtardık.
Aklınızda bulunsun. Diye anlattı.
Mahmut Abi kurtardın da / aklımızda bulunsun da pirinçler ne oldu pirinçler. Pirinç nimet ama dedim. Onları da tavuklara veriver gayim Dedi. Ben ona baktım. Bizde tavuk olmadığını anlayınca. Tavuk yoksa dam yazlaya döküver kuşlar nasiplensin. Oda onların nasibi olsun pirinçler tavukların/kuşların nasibi imiş demi. Yarım kilo pirinç 1.50.tl telefon 450.00tl. İşaret parmağını kafasına götürdü. Bir gözünü de kırptı. Ben hem dinledim. Hem seyrettim. Sonra dedim ki.
Valla alemsin Mahmut Abi. Maşallah ceviz çuvalı gibi şıkır şıkırsın. Haberi/bilgiyi berber’den alacaksın derler. Muhabbet ehlisin vesselam dedim. Hoşuna gitti, güldü. Olay benimde hoşuma gitti yazdım. 06.12.2010

1 yorum:

  1. Casino City | DrmCD
    Join us at DRMCD today for access 서귀포 출장안마 to the 밀양 출장안마 latest bonus codes and promotions. Earn Free Spins, Exclusive VIP 강원도 출장안마 Club Bonuses, 동해 출장안마 and Play 전주 출장샵 Now! ☝️ Safe & Secure

    YanıtlaSil